Почела сезона на тениским теренима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почела сезона на тениским теренима
Trenutno na sajtu: 737       |       Podeli:
12.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - У Спортском центру Младост све је спремно за почетак тениске сезоне. Бели спорт који је у последњих двадесетак година

доживео праву експанзију у Србији је и даље веома популаран међу бројним Чачанима свих узраста. Најстарији тениски терени у Чачку су спремни да приме верујемо бројне заљубљенике у овај спорт.

„Ми смо у последње време урадили реконструкцију сва четири тениска терена. Подлога је комплетно промењена, стављене су нове линије и мреже, тако да су се стекли сви неопходни услови за играње тениса. Надам се да ће одзив наших суграђана бити већи него претходних година и уједно их позивам да уживају у чарима овог лепог и атрактивног спорта на нашим теренима’’, рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Терени се могу изнајмљивати сваког дана у предстојећој сезони. Резервацију термина можете извршити лично или путем телефона 064/46 82 437.

Још једна новина ове сезоне биће везана за простор око тениских терена у Спортском центру Младост.
„Наша установа је прошле године подржала максимално пројекат RENT A BIKE, који су покренули град Чачак и Паркинг сервис. Један од пунктова за изнајмљивање бицикала је био у оквиру Градског стадиона. Одлучено је да од ове сезоне пункт буте премештан код тениских терена, како би био доступнији бројним посетиоцима најлепшег дела нашег града”, казао је Стеванић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.023.300 посета
Тренутно на сајту: 737 посетилац(a)