Сутра сунчано, температура и до 21 степен 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Сутра сунчано, температура и до 21 степен
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
10.03.2018 | 0 коментар(а)



У Србији ће сутра бити претежно сунчано и топло, само ујутро и пре подне на северу умерено облачно и суво.

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југоисточни, крајем дана у кошавском подручју у појачању, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Најнижа биће температура од 3 до 10 степени Целзијуса, највиша од 17 до 21, док ће увече на северу и западу, а током ноћи понегде у тим и у осталим пределима, уз променљиву облачност, наићи краткотрајна киша или пљусак.

У Београду ће ујутро бити умерено облачно и суво. Током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни.

Најнижа температура око 10, највиша око 21 степен. Увече и током ноћи уз променљиву облачност очекује се краткотрајна киша или пљусак.

Према прогнози за наредних седам дана, време ће бити променљиво облачно, местимично са кишом, у понедељак и уторак и са локалним пљусковима са грмљавином.

У понедељак ће бити топло и ветровито са умереним и јаким, јужним и југозападним ветром, који ће ослабити крајем дана. Од уторка температура ће бити у мањем паду.

РХМЗ је, такође, издао упозорење на интензивно топљење снега на вишим планинама током викенда и у понедељак.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве.

Фото: РХМЗ

Извор: РТС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.768.219 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)