„Сајамски кључ” за ивањичку компанију „Матис” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
„Сајамски кључ” за ивањичку компанију „Матис”
Trenutno na sajtu: 822       |       Podeli:
09.11.2019 | 0 коментар(а)



Ивањица - У оквиру 57. Међународног сајма намештаја, опреме и унутрашње декорације додељена су престижна признања

најуспешнијим компанијама. „Сајамским кључем” за комплетну промоцију производног програма награђена је компанија „Матис’’ из Ивањице.

Ово је још једно у низу признања које је за квалитет, иновативност и успешност у пословању понела ивањичка компанија „Матис„.

Први „Сајамски кључ ова ивањичка компаниа је добио 2015. године, затим и 2017, 2018. и 2019. године.

Ове године конкуренција је била изузетно јака а о добитницима је одлучивао интернационални стручни жири, којим је председавала Francesca De Ponti, а чланови су били: Бранко Николић, Марко Соуса Сантос, Горазд Малачић и Тања Јовић.

„Осети разлику“, слоган је али и инспирација, да у сваком од преко 1.200 артикала, које производи Матис Група, буду унети принципи којима се компанија руководи од самих почетака. Квалитет, дизајн и приступачност препознати су од стране великог броја купаца. Са визијом регионалног лидера у производњи и квалитету компанија МАТИС ГРОУП у Србији има 27 малопродајних салона МАТИС намештаја и преко 150 дистрибутера. Извоз је организован путем сопствених фирми у земљама у окружењу где постоје пет салона намештаја и дистрибутере у 14 земаља Европе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.054.142 посета
Тренутно на сајту: 823 посетилац(a)