Парезановић: „Још један одборник напустио Двери, а Бошко нек и даље гледа у туђе двориште” 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: „Још један одборник напустио Двери, а Бошко нек и даље гледа у туђе двориште”
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
09.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник ГрО СНС у Чачку Марко Парезановић оценио је на данашњој конференцији за медије
Народни посланик и повереник ГрО СНС у Чачку Марко Парезановић, фото: ГЗС

најаву бојкота избора од стране опозиције као политички апсурд и алиби за очекивани неуспех.

“Најава бојкота избора од стране опозиције представља ретко виђен политички нонсенс, јер се против изборних правила сада боре они који су та иста правила донели. Још већи апсурд је када Бошко Обрадовић 2012. године направи часопис од 30 страна који сам вам више пута показивао и на којима детаљно пише како су Ђилас, Тадић и Јеремић крали изборе, да би се данас са тим истим људима борио за фер изборе. То је политички апсурд какав само Обрадовић може да направи. Исто тако је огроман скандал да бивши председник Борис Тадић изјави да ће Вучић пристати на промену изборних правила ако му странци запрете мотком. Вероватно се ради о аутопројекцији и успоменама на то како су странци са њим разговарали док је био председник” – рекао је Парезановић.

Парезановић је рекао и да је бојкот избора алиби опозиције, а колико је све то бесмислено види се по томе да је опозиција у скупштини Србије говорила више него власт.

“Они бојкотују скупштину у којој су говорили више него власт. Опозиција чини 1/3 парламента, а говорили су за скупштинском говорницом 575 сати, док је власт која чини 2/3 парламента за говорницом провела 551 сат. Опозиција је имала 102 наступа по посланику, а власт 60. Двери су имале 10 сати говора по посланику, а СНС 3.4 сата по посланику. Притом наглашавам да је пресек рађен 9. јуна и да би разлике биле драстичније да се као датум узео почетак бојкота. И оно су се сами одрекли могућности да се сатима обраћају грађанима у директном преносу на националној телевизији. Ти довољно говори о њиховој мудрости” – истакао је Парезановић.

Он је говорио и о информацијама које је на конференцији за медије изнео Бошко Обрадовић које се тичу промена у повереништву СНС које би требао да преузме нови повереник из Панчева.

“Не знам има ли смисла и коментарисати то што Обрадовић говори. Сетите се само прича из 2016. године како ће СНС да победи у Чачку, а онда да прода место градоначелника Велимиру Илићу. И видели сте да је све једна велика лаж. Обрадовић о СНС прича како би скренуо пажну са проблема које има у својој странци. Двери су напустили 3 народна посланика, у Чачку 4 одборника, а према мојим информацијама Двери је напустила још једна одборница, док још један одборник о томе интензивно размишља, а Бошко нек и даље гледа у туђе двориште. А тек ће се говорити о томе какве су притиске и уцене трпели одборници Двери, како им је отиман новац. Дозлогрдило људима да своју цркавицу дају да се плате просторије Двери, док Боско Обрадовић прави комбинације са новцем који добија од дрзаве, странка му купује скупа одела, ручкове, стан на дедињу, аутомобиле. Обрадовић је људе из Двери са којима је 20 година блиско сарађивао заменио за Ђиласа и на крају ће му само он и остати”- закључио је Парезановић.

ГЗС / Медиа портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.494.658 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)