Осим традиционалне понуде,ова компанија представила је и нове, атрактивне садржаје.
,,Нема смисла учествовати на Сајмау уколико нема ништа ново да се понуди. Већина посетилаца ове манифестација зна да УТП ,,Морава” располаже са три хотела чији су укупни капацитети 270 места. То су хотели: ,, Београд”, ,,Коле” и"Ливаде”. Треба поменути кафану ,,Цар Лазар”, кафе-пицерију ,,Пролеће”, рибљи ресторан ,,Плажа” у Међувршју, брод ресторан ,,Свети Никола”, који има 50 места, ресторан ,,Ловац”, као и ресторан са смештајем ,,Здрављак” у бањи Горња Трепча”, каже директорка УТП “Морава” Верица Костић.
Она подсећа да је у оквиру хотела ,,Морава” актуелан ресторан сала чији је капацитет проширен и сада износи 600 места. У току је реновирање смештајног дела овог објекта, а број лежаја ће се постепено повећавати са извођењем радова.
,Првог дана Сајма промовисали смо кафану ,,Цар Лазар”. На тај начин желели смо, да суграђане,али и госте који долазе у Чачак подсетимо на ову помало заборављену кафану, иако је то најстарији угоститељски објекат не само у граду, већ и много шире. Паралелно са тим презентовали смо специјалитете који се у овој кафани спремају по ,,бакиним рецептима”, истиче директорка Костић.
Она додаје да је њихов циљ учествовања на Сајму не само промоција смештајних капацитета и гастрономских специјалитета компаније, већ и пружање подршке граду на напорима које улаже да привуче што више гостију.
Глас западне Србије