Горе сена на Пештери, олујни ветар прети да пожар пренесе и на куће 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Горе сена на Пештери, олујни ветар прети да пожар пренесе и на куће
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
13.01.2017 | 0 коментар(а)



Сјеница - Олујни ветар који дува брзином од преко 80 километара на час прети да пожар који је избио у домаћинству Рамовић Албина у селу Рамовска махала добије

огромне размере. Наиме, према речима заменика председника општине Сјеница Микаила Каличанина који је са својим сарадницима кренуо у помоћ пострадалој породици, за сада знају да су изгорела три огромна стога сена, а ветар који дува великом брзином прети да ватрену стихију пренесе и на остатак економског домаћинства али и кућу.

"Додатне проблеме причињава и чињеница да је МЗ Тријебине у којој се налзи засеок Рамовска махала остао вечерас и без струје због квара на далеководу. Исти је случај и у МЗ Баре, па је без струје тренутно око 1500 мештана", истиче Каличанин.

Заменик председника општине Сјеница каже да се до домаћинства породице Рамовић не може лако доћи јер је ветар направио нове сметове, па су у акцију гашења и спашавања пре ватрогасаца кренуле тешке грађевинске машине које покушавају упркос снажном ветру да рашчисте пут.

"Оно што сазнајемо са терена путем телефонске везе је да је читав комшилук притекао у помоћ породици Рамовић како би бар локализовали пожар , али је због силног ветра то веома тешко", истакао је Каличанин. У помоћ несрећној породици кренули су и одборник Колашинац Расим и Радосав Ракоњац. За сада се још увек не зна узрок пожара. 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.623 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)