Картице “Цена минус за 3+” подељене Чачанима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Картице “Цена минус за 3+” подељене Чачанима
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
22.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Велика сала Дома културе синоћ је била премала да прими велики број породица са троје и више деце које су у организацији Покрета за децу Три плус

дошле на поделу поносних картица које ће им омогућити попусте и бесплатне услуге у многим привредним и правним субјектима. Привредни субјекти и град Чачак указали су и ове године поверење Покрету за децу Три плус чија је заједничка сарадња од јануара 2018. резултирала опште исказаним задовољством поносних мајки и њихових породица.

Председник Покрета за децу Три плус, Владица Гавриловић истакао је новине у 2019. години које породицама са троје и више деце доноси нова картица “Цена минус за 3+”.

“То је свакако и нови сајт www.triplusraymena.rs на који се власници картице могу улоговати и тиме приступити размени и постављању поклона које сами донирају или преузимају оне које су донирале многе фирмиране компаније. Новина у 2019. уз картицу “Цена минус за 3+” која приложена уз здравствену картицу је и приоритет при прегледима у Дому здравља и Болници, како у Чачку тако и у многим другим градовима у којима је ова картица реализована”, рекао је Гавриловић.

 

Фото: "Покрет Три плус"

Он је навео да очекује да се прикључи много више од 11 локалних самоуправа јер заједнички циљ и интерес свих нас мора бити у корист породица са више деце које стоје као последњи стуб одбране од нестанка и све мањег броја српског живља. Као и увек својим апелима јавности, Гавриловић и овога пута позива на уједињење и слогу која у фокус мора ставити породицу и децу, а сарадња око акције коју је Три плус покренуо говори у прилог томе да је и могуће, на понос и вишестрано задовољство свих актера који су узели учешће у пројекту “Цена минус за 3+”.

“Свест коју је Три плус покрет пробудио у народу, мора бити пробуђена у свакој локалној самоуправи и да то очекује од Србије као што то очекују све поносне породице и мајке које су подариле овој земљи највеће благо које имамо”, каже Гавриловић.

Потпредседница овог удружења, Далиборка Несторовић навела је сарадњу са градом Чачком као пример добре праксе, чији је модел презентован како у Србији, тако и у Русији.

“Акцијом коју смо покренули успели смо да објединимо три важна сегмента друштва: породице, локалну самоуправу и оне најважније који су у највећој мери изнели ову акцију, а то су привредни субјекти града Чачка којима и ово удружење и град Чачак посебно захваљују”, нагласила је Далиборка Несторовић.

Заменица градоначелника, Милица Дачић из угла локалне самоуправе сагледала је вредност заједничке сарадње са удружењем Три плус, свим привредним субјектима и породицама. “Поносна сам што је акција кренула из Чачка, са новинама у 2019. које је такође први усвојио град Чачак, на предлог Покрета за децу Три плус. Град ће увек изаћи у сусрет свим добрим предлозима за унапређење родитељства”, рекла је Милица Дачић.

Задовољство породица које је аплаузом исказано свим говорницима није се могло скрити. Поруку Србији послала су и деца из Хора ОШ “Вук Караџић”, у пратњи професорке Слађане Новичић и оркестра хармонике ученика Музичке школе, изводећи песме: “Ово је Србија” и “Ми смо деца неба”. "Песме опомињу на будност да будућност припада деци, и да смо пред децом сви једнако одговорни” навели су и овако најавили песме представници Покрета за децу Три плус.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tri plus deca srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.890.265 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)