Амбасадор Израела посетио Чачак: Компанија Кавим пример добре сарадње, наставићемо у правцу привредног повезивања 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Амбасадор Израела посетио Чачак: Компанија Кавим пример добре сарадње, наставићемо у правцу привредног повезивања
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
13.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Амбасадор Израела Јахел Вилан први пут данас посетио је Чачак,

где је са представницима града разговарао о будућој сарадњи у различитим областима од привреде до културе.

„Повучен добром сарадњом Кавим компаније и града Чачка, охрабрићу привреднике из Израела да дођу и овде улажу, да се повезујемо индустријски и привредно”, рекао је амбасадор Вилан.

Израелска Компанија „Кавим", коју је посетио амбасадор, пример је добре праксе и закључак разговора је да ће се наставити у правцу привредног повезивања.

„На понос свих нас могу да кажем да компанија Аутопревоз у склопу Кавима функционише већ 15 година. Улаже се и у јавни и у линијски превоз а радићемо и побољшању квалитета услуга. Циљ нам је да још израелских компанија дође и да имамо једну радну посету привредника до краја ове године”, рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Душица Стевановић Лужанин, директора компаније „Аутопревоза” рекла је да је управо знање и искуство израелског инвеститора пренето у чачанску компанију.
„Аутопревоз Чачак послује 75 година у Србији, и тренутно запошљава 350 радника, а посао обављамо са 165 аутобуса. Период пандемије доста је утицао на пословање конпанија које се баве превозом путника али ми смо уз помоћ већинског власника из Израела и Владе РС те последице у знатој мери ублажили”, казала је Стевановић Лужанин.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.838 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)