АРЛЕММ уметнички караван на Градском тргу најавио две недеље музичке магије у Ариљу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
АРЛЕММ уметнички караван на Градском тргу најавио две недеље музичке магије у Ариљу
Trenutno na sajtu: 651       |       Podeli:
17.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - На градском тргу у Чачку, у сарадњи са Домом културе, у суботу 15. јуна, отворена je изложба фотографија

„Уметнички караван“ која приказује првих десет година у животу Ариљске летње музичке манифестације. Аутори фотографија су домаћи уметници који су дали посебан осврт на оно што се дешавало протеклих девет лета у Ариљу, како би на симболичан начин истакли значај предстојећег десетог АРЛЕММ-а.

Изложба ће проћи кроз укупно десет градова Србије а завршава се у Ариљу, како би обележила почетак АРЛЕММ-а 2019, на коме је један од главних извођача и предавача виолиниста Стефан Миленковић.
И ове године дешавања ће се преносити уживо на интернету путем Теленор мреже.

АРЛЕММ 2019 биће отворен у Ариљу 20.јула, наступом Камереног оркестра Метаморфозис, под уметничким руководством Саше Мирковића, након чега почиње музичка магија, која наредне две недеље улепшава Ариље и цео регион западне Србије.

Иначе, АРЛЕММ 2019 реализује се под покровитељством Министарства културе и информисања, у сарадњи са Општином и Библиотеком Ариље, Сокојем, компанијама Еxтреме интимо и Теленор.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.095.696 посета
Тренутно на сајту: 650 посетилац(a)