Раде има редак дар: Неутралише негативну енергију и проналази подземне воде 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Раде има редак дар: Неутралише негативну енергију и проналази подземне воде
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
11.07.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Где се крију подземне воде зна чачански рашљар Раде Ђуракић, али ко би се у његове способности уздао
news Поред тражења подземних вода Ђуракић решава и здравствене проблеме/ Фото: РИНА

да он није на свом плацу ископао бунар још пре тридесет година.

„Бунаре одређујем помоћу бакарних жица, трожилним кабловима, а некада и рашљама, али них где су јаке жиле оне их сломе. Најбоље су се показале ове бакарне жице које ме до сада никада нису изневериле, а када се укрсте и покажу ток воде, ту грешке нема, вода се ту сигурно налази" казао је за РИНУ Раде Ђуракић, проналазач воде преко тридесет година.

За преко хиљаду бунара широм Србије, Раде је тачно знао где треба копати. Проналазио је воду и на тридесетом метру испод земље, и овај дар има само десет одсто људи.

Ђуракић је пронашао воду за преко сто бунара

„Ја сам осетио да имам неку енергију коју не могу објаснити за неутралисање тих подземних вода и проналажење бунара. Када тражи воду, и да дотакнем некога у мојој близини, пренео би и њему ту енергију" рекао је Ђуракић.
Али, да рашљар не служи само за проналажење подзмених вода које могу бити опасне по здравље, Раде је многима одређивао распоред у собама, и саветовао како да неутралишу негативну енергију.

"Водили су ме на пети спрат где дете није могло да спава, имало проблем са несаницом, рекао сам има да помере кревет или да поставе асуру, и где нема подземних вода то ће помоћи да неутралише негативну енергију, и боље ће спавати", закључио је Раде.
Кажу да се подземне воде могу наћи и посматрањем природе, тамо где има вегетације, рупа које су копале животиње или ројеви мушица, сигуран су знак да испод површине има воде.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


rasljar rade voda bunar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.778.725 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)