Претежно сунчано, температура нижа за 5 до 7 степени 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Претежно сунчано, температура нижа за 5 до 7 степени
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
28.06.2019 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас ујутру бити претежно ведро, само у јужним и источним крајевима још умерено облачно уз

могућност краткотрајне кише или пљуска.

У току дана у свим пределима претежно сунчано и ветровито, а дневна температура биће нижа за 5 до 7 степени у односу на јуче.

Дуваће умерен северни и северозападни ветар, који ће у Банату, на истоку Србије и у брдско-планинским пределима бити повремено и јак. Најнижа температура од 16 до 23 C, а највиша од 26 C на западу до 31 C на истоку, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Изгледи времена у Србији за седам дана - до 5. јула:

Претежно сунчано. У суботу и недељу максимална температура у већини места од 26 до 30 C, а у понедељак и уторак нагли пораст температуре на преко 35 C. У среду и четвртак температура у паду, биће од 30 до 32 C.

У брдско-планинским пределима у среду после подне, уз локални развој облачности, очекује се ређа појава краткотрајних пљускова и грмљавине. Крајем периода поновни пораст температуре.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


toplo vetrovito

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.442.949 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)