Црногорске плаже крцате, највише гостију из Србије има у Будви, Сутомору и Чању 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Црногорске плаже крцате, највише гостију из Србије има у Будви, Сутомору и Чању
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
14.09.2020 | 1 коментар(а)



Будва – Пре непуних месец дана Црна Гора отворила је границе са Србијом. Један од разлога за овакав потез,
Фото: РИНА

свакако је био и покушај да се летња туристичка сезона спаси колико може, јер никада као до сад црногорски хотелијери и угоститељи нису стали празних џепова. На стотине Срба упутило се до суседне државе, не би ли се ипак ове године окупали у мору, а након што је за прелаз постао довољан и негативни брзи тест, гужве на граници постала су свакодневица, преноси агенција РИНА.

„Имам дете од три месеца и зато се не бих усудио да одем на неку даљу дестинацију. Црна Гора је одмах била мој избор. Иако је септембар плаже су пуне, махом су ту гости из Србије, али и из Босне и Херцеговине. Због ове тренутне ситуације између две земље, нисмо имали никавих непријатности, јер се види да је то и даље један народ“, рекао је за РИНУ, Данило Пауновић из Чачка који је са породицом део лета провео у Будви.

Оно што је ове године такође другачије, јесу цене на неким од најскупљих локација у овом делу Јадранског мора. Најлуксузнији хотели су своју понуду прилагодили новонасталој ситуцаији, па вам је за одмор на истом месту као и прошле године потребно дупло мање новца.

„Аранжамни који су се пре кретали око неколико хиљада евра, сада су далеко повољнији. Пад цена је приметан свуда,почевши од хране, преко сунцобрана и лежаљки, па све до вечерњих излазака. Много је приступачније него некада, а квалитет услуге и сви садржаји остали су на пређашњем јако виском нивоу“, каже Пауновић.

Да корона вирус није успео ипак потпуно да измени традицију говори и податак, да и ове године, традиционално као и сваке претходне, највише гостију из Србије има у Будви, Сутомору и Чању. Цена лежаљки овог септембра на Јазу се креће око 10 еура, док вам је у Сутомору потребно дупло мање – пет еура.

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Crna Gora Budva plaze

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Maja

    Jadni li smo mi Srbi. Oni nemogu da nas gledaju, njihovi kriminalci opušteno dolaze u Srbiju i na naj gori mogući način ubijaju našu decu a vi potrčite da im date novac da prežive. Jadnijeg naroda od nas nema. Ja im tamo nebih otišla da mi poklone vilu u trajno vlasništvo.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.340.533 посета
    Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)