Планрани радови за уторак 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Планрани радови за уторак
Trenutno na sajtu: 465       |       Podeli:
05.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Услед планираних радова на далеководу 110кВ Чачак 3 – Чачак 1, у уторак 06. децембра, без електричне енергије биће купци у Атеничком пољу

и Трнави у времену од 10:00 до 15:00 часова.

Eлектромрежа Србије у сарадњи са Електропривредом Србије започиње радове на реконструкцији 110 кВ далековода од трафостанице Чачак 3, која се налази у Виљуши до трафостанице Чачак 1, која се налази у Кулиновцима. Траса далековода пролази кроз густо насељена приградска насеља Виљушу, Трнаву, Атеницу и Кулиновце.

Планирано је да у оквиру реконструкције изврши замена постојећег, дотрајалог и оштећеног проводника, замена громобранског ужета, као и де на појединим местима изврши монтажа нових челично решеткастих стубова који би подигли сигурносне висине и обезедили већу удаљеност проводника од бројних стамбених објеката у близини трасе.

Електродистрибуција Чачак је обавезна да у току радова обезбеди безнапонска стања својих објеката (далековода и мреже ниског напона) који су на траси или својом близином угрожавају безбедност екипа на терену.

У уторак без електричне енергије у времену од 08:00 до 15:00, биће горњомилановачко село Гојна Гора на изводу према школи и за Савиће.

Истог дана, али у времену од 09:00 до 14:00 сати биће засеок Јазиште у горњомилановачком селу Шарани.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.497.708 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)