Нова атракција: Бродом од језера Перућац до Вишеграда 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова атракција: Бродом од језера Перућац до Вишеграда
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
24.06.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Туристичка понуда Бајине Баште обогаћена је новим садржајем, вожњом бродом од језера Перућац до Вишеграда.

Крстарење кањоном реке Дрине новим бродом Гризли капацитета 140 путника, представља јединствен доживљај.

Један од главних адута и бисер у понуди „Таратурс“-а је нови туристички брод „Grizzly“, потпуно опремљен за уживање 140 особа и незаборавно крстарење кањоном реке Дрине. Овај кањон се протеже у дужини од 54 километра, од бране хидроелектране „Бајина Башта“, до чувене „на Дрини ћуприје“, у Вишеграду. Нови брод Гризли прву званичну комерцијалну туру имао је 11. јуна, а у петак 16. јуна организована је вожња за туристичке раднике из Ужица, Бајине Баште, са Таре и Златибора.

Горан Глишић из Таратурса каже да му је пуно срце што су његове колеге овако лепо прихватиле ову промоцију.

Горан Глишић из Таратурса, фото: принтскрин

“Туристичка понуда названа Чаробни прстен је нешто што смо представили на сајму туризма у Београду. Ово крстарење је први корак његове реализације, следећи корак је 1. јула када имамо састанак са челницима Железнице Републике Српске и Србије где ћемо договорити да воз крене из Мокре Горе у Вишеград а да потом туристи бродом крену из Вишеграда за Перућац”, рекао је Глишић.

Слободан Ђурић из Хотела Мир Златибор додаo је да je овако нешто недостајало туристичкој понуди западне Србије.

“Сада се договарамо како да туристима ово што боље презентујемо и да их заинтересујемо да дођу”, каже Ђурић.

Део понуде обухвата и посету Андрићграду, фото: принтскрин

Туристички радници Златиборског округа имали су прилику да посете Андрићград, уживају у вожњи новим бродом, како би могли да својим гостима препоруче аранжман Чаробни туристички прстен. Многи од њих први пут су били у прилици да плове кањоном Дрине.

Вера Кнежевић из Хотела Палисад и Маја Вермезовић из златиборске Чиготе одушевљење су дивном природом.

Додајући да ретко ко има прилику да обиђе овај део Србије и види ове лепоте.

Према њиховим речима врло радо ће препоручити гостима ову туристичку атракцију која је од великог значаја за читаво прекогранично подручје.

Нови брод Гризли може вас одвести до најскривенијих делова кањона Дрине где ћете уживати уз народну кухињу и купање које на оваквим местима представља авантуру за себе. Заједничким радом свих туристичких субјеката Златиборског округа може се свакако допринети повећању броја туриста у овим крајевима, као и обогаћивању туристичке понуде и атрактивних садржаја.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.420.435 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)