Стојан Марковић брисан из још једне странке 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Стојан Марковић брисан из још једне странке
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
19.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Стојан Марковић, оснивач Озон преса, члан управног одбора Локал преса, председавајући Савета за штампу и члан разних комисија за пројектно финансирање

медија, не припада више ни покрету Саше Радуловића чије интересе је заступао једно време као одборник  у Скупштини Града Чачка. Иначе, пре тога Марковић је напустио листу Чедомира Јовановића и ЛДП - а где са кандидовао као одборник, прошао а затим са мандатом прешао у другу политичку опцију, Доста је било.

Како ГЗС сазнаје  Марковић је уочи локалних априлских избора прошле године био заступник идеје да  се уђе у коалицију са Дверима и ДС.  Међутим, та опција је пропала јер га ниједна од поменутих странака није желела у својим редовима, а са тим се није слагао ни сам Покрет.

,,Марковић није члан нашег покрета већ неколико месеци“ - кратко је казао за ГЗС Сретен Белошевић, координатор Покрета Доста је било за Моравички округ.

Марковић је  променио више политичких странака у последњих десет година. Био је члан Демократске странке, а затим  био у изборном штабу  Слободана Вуксановића који је на унутарстраначким изборима покушао да сруши тадашњег председника ДС – а, Зорана Ђинђића, а касније основао Народну демократску странку.

Затим је, као одборник на листи ЛДП - а ушао у Скупштину града Чачка где се потом, према речима тадашњег председника Скупштине Вељка Неговановића, декларисао  као одборник Саше Радуловића.

Са скупштинске говорнице често је вербално насртао на  новинаре и новинске куће, подносио бројне тужбе против различитих медијских кућа, а затим се на разним трибинама наводно залагао за слободу медија и права новинара.Невероватно је да је исти човек председавао и Саветом за штампу,

 

     Како је могуће? Седница савета за штампу са председавајућим Марковићем.

чиме је обзиром да још  увек јавно није одговорио да ли је осуђиван за крађу хуманитарне нафте и да ли је тиме потпуно урушио кредибилитет овог тела.Ни дан данас  кућа чији је оснивач није испоштовала судку пресуду према штампарији Бајић и надокнадила милионски дуг, а чачанској јавности познато је да  33 месеца Дому културе његов медиј није плаћао кирију.

Последњи пут био је члан комисије за пројектно финансирање у Пријепољу заједно са Петром Јеремићем са којим је  велики пријатељ, а њихови предлози и одлуке  нашле су се на суду по тужби РТВ Нови Пазар која тврди да је новац незаконито распоређен појединим медијима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.727.651 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)