И домаћини имају представника, Горњомилановчанка спремна за надметање на Сабору у Прањанима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
И домаћини имају представника, Горњомилановчанка спремна за надметање на Сабору у Прањанима
Trenutno na sajtu: 618       |       Podeli:
09.07.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Двадесеттрогодишња Тамара Ђурић, родом из Горњег Милановца једна је од бројних такмичара

која ће се појавити на великој позорници у Прањанима и укрстити гудало са својим колегама на првом Сабору виолиниста који се одржава 16. 17. и 18. августа.

Ова талентована девојка виолину свира од своје осме године, а жеља се јавила када је њена сестра пожелела да упише музичку школу.

„Отишла сам са сестром како би се она уписала у музичку школу, а онда су желели да тестирају и мој слух. Тада су ми рекли да сам талентована и да би било лепо да упишем се у школу на одсек виолине. Заједно са сестром сам похађала музичку, а по завршетку, свирала сам четири године у КУД „Шумадија” и наставила да идем на приватне часове код наших познатих виолиниста код којих сам научила да свирам и народну музику”, рекла је Тамара.

Она наводи да свакодневно вежба колико јој обавезе и испити на Економском факултету дозвољавају, али и да жељно ишчекује Сабор како би показала шта уме.

,,Ускоро завршавам факултет и моћи ћу у потпуности да се посветим својој првој љубави. Радујем се овој манифестацији, то је јединствена прилика да се љубитељи овог дивног инструмента окупе на једном месту. Моја жеља је да постигнем што бољи пласман на Сабору, а и да видим која сам лествици извођача”, казала је Тамара.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sabor violinista Srbije Pranjani Gornji Milanovac Tamara Djuric avgust

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.503.291 посета
Тренутно на сајту: 618 посетилац(a)