Дневник западне Србије најгледанија информативна емисија у региону 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Дневник западне Србије најгледанија информативна емисија у региону
Trenutno na sajtu: 584       |       Podeli:
07.12.2016 | 1 коментар(а)



Чачак/Ужице - За непуних месец дана "Дневник западне Србије" убедљиво је једна од најгледанијих информативних емисија на подручју западне Србије.

Гледаност овог Дневника вртоглаво расте, а издање које је емитовано у петак већ је поставило рекорд.

Наиме, процењује се да је сучељавање старе и нове власти у Новој Вароши гледало скоро 300.000 гледалаца.

"Било је невероватно интересовање. Код мене у кући је било 30 комшија као у срећна времена када је био један телевизор у селу. Ја пратим програм ТВ Лав преко сет-топ бокса, а поједине комшије које имају кабловску нису имале ову телевизију па су дошле код мене. Заиста, Дневник је право освежење и видим да много људи прати", каже Нововарошанин Предраг Младеновић.

Велико интересовање за најновију информативну емисују влада у свим општинама и градовима западне Србије - Бајиној Башти, Ариљу, Лучанима, Ивањици, Косјерићу, Пожеги, Чајетини, Пријепољу, Прибоју, Пожеги, Горњем Милановцу, Љигу, Чачку, одакле се свакодневно емитују ударне вести.

              Водитељски пар - Марија Вранић и Светомир  Милутиновић 

Дневник се емитује сваког радног дана из студија ТВ Лав у Ужицу у термину од 20:30, а реемитује га неколико телевизија, међу којима су ТВ Пожега (20:30), ТВ Клик Ариље (22:00) и ТВ Гем из Лазаревца.

У припремању ове информативне емисије учествује више од 20 новинара, сниматеља и монтажера из ових општина.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Milos

    Uz dužno poštovanje pokušajte da odete u Mrcajevce i snimite put od škole prema Bukovcu i pustite da se vidi razrušili su a niko da popravi



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.105.189 посета
    Тренутно на сајту: 585 посетилац(a)