Стаматовић: Закон о пореклу имовине кључан за борбу против криминала и корупције 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Закон о пореклу имовине кључан за борбу против криминала и корупције
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
29.05.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина -  Здрава и Боља Србија инсистираће да се донесе суштински Закон о пореклу имовине

јер то је нешто што грађани Србије од нас очекују, а ми имамо снаге, моћи, храбрости и поштења да један такав закон предложимо, да станемо иза њега и да га изгласамо, изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС) и носилац листе коалиције ’’Здрава Србија – Боља Србија’’.

"Усвајање Закона о пореклу имовине основни је предуслов за стварање здравије и боље Србије, и уређеног српског друштва, али и кључан правни оквир за борбу против криминала и корупције који су, у овом тренутку, један од највећих непријатеља наше државе", каже Стаматовић.

Он је истакао да ће се ова коалиција залагати за вредну, радну и поштену Србију, као и за потпуно искорењивање корупције и криминала, тако што ће пре свега захтевати и тражити од свих јавних функционера да пруже доказ о стицању своје имовине, посебно у периоду када су обављали своју финкцију и били на власти.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zdrava srbija milan stamatovic imovina poreklo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.405.126 посета
Тренутно на сајту: 568 посетилац(a)