Да ли овај човек има образа? Поново задужио и отишао 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Да ли овај човек има образа? Поново задужио и отишао
Trenutno na sajtu: 409       |       Podeli:
15.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Власник Озонпрес медиа по ко зна који пут изиграо је поверење људи и установа са којима је сарађивао.

Овај пут предузеће чији је оснивач Стојан Марковић, остало је дужно чачанском Дому културе, где је било постанар, 835.207 динара. Од тога само за закуп, дуг износи 681.604 динара док су неизмирене обавезе за струју и комуналије 153.602 динара.

Невероватно је, да је Марковић чије предузеће је било закупац у Дому по багателној цени од око 16.000 на месечном нивоу, није плаћао своје обавезе преко три године.

Ово није једини случај Марковићевог „поштеног” односа. Подсећања ради, штампарија „Бајић” чије је власник Андрија Бајић, недавно преминуо, није дочекао да наплати свој дуг у милионском износу. Марковић би требало да објасни како је могуће да судски извршитељи годинама не могу да наплате никаква потраживања од њега и како је могуће да он не поседује никакву имовину. Истовремено, обзиром да је јавна личност, која свима држи предавања о моралу, поштењу и знању, треба да објасни да ли је тачно да се против њега и његових фирми у Суду у Чачку води 19 извршних поступака.

Нема сумње да ће се Марковић представити као жртва прогона режима и којекаквих мрзитеља, без обзира што су његово „поштење” осетили многи на својој кожи а овог пута грађани Чачка којима је неуплаћивањем својих обавеза сео на грбачу.

На жалост, то изгледа није ни први а ни последњи пут.

ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.871.798 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)