Кроз инклузивне радионице корисници Зрачка се укључили у Светосавске свечаности 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Кроз инклузивне радионице корисници Зрачка се укључили у Светосавске свечаности
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
20.01.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Установа “Зрачак” се по први пут ове године прикључила Светосавским свечаностима

 

и свој допринос дала кроз инклузивне радионице у којима заједно учествују корисници установе, ученици ОШ “Др Драгиша Мишовић” као и сестринство манастира Никоље које је обезбедило један део материјала који је неопходан за рад.

“Ово је трећа радионица и као на претходне две корисници установе ’Зрачак’ су пластифицирали иконице, граничнике за књиге, израђивали мозаике ликова светитеља или их осликавали декупаж техником”, казала је директорка установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју “Зрачак” Ана Јаковљевић.

 

Директорка установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју “Зрачак” Ана Јаковљевић, Фото: ПЗС

Према њеним речима циљ свих њихових активности јесте укључивање корисника у ширу друштвену заједницу и сензибилисање појединаца да прихвате особе у развоју, као и социјализација корисника кроз дружење са децом из редовне популације.

Директорка је нагласила да већ дуже време имају изузетну сарадњу са ученицима ОШ “Др Драгиша Мишовић” који воле да проводе време са корисницима установе “Зрачак” који их доживљавају као своје другаре и одлично сарађују на бројним радионицама.

Један од радова са инклузивне радионице у "Зрачку", фото: ПЗС

Јаковљевић је истакла да ће сви радови који су урађени на инклузивним радионицама бити изложени на Сајму православног издаваштва који се отвара 23. јануара у Дому културе.

 

ПЗС / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK ZRACAK USTANOVA INKLUZIJA RADIONICE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.172.430 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)