Ко ће бити Вуков повереник у Пријепољу: Гојковић или Савковић 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ко ће бити Вуков повереник у Пријепољу: Гојковић или Савковић
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
24.02.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље – У Пријепољу би требала ускоро да буде отворена канцеларија Вука Јеремића, али још увек није познато ко би могао бити на челу повереништва.

За сада се помиње Слободан Гојковић, социолог у пензији  који је  у прошлом сазиву заступао ставове Душана Петровића. Међутим, није искључено да би се на том месту могао наћи и дипломирани економиста и бивши директор пријепољског Дома културе Љубиша Савковић.

Гојковић је у Демократску странку прешео из СПС  и као члан ове партије био посланик у Републичком парламенту у време Бориса Тадића, након чега се преселио у покрет Душана Петровића што говори да има доста политичког стажа и искуства у политици.

Љубиша Савковић  члан је ДС од 1996. године,  али након пропасти ове странке  на локалном нивоу није се приклањао ни једној политичкој партији. На челу пријепољског Дома културе налазио се 10 година, а као економиста 11 година радио је у привреди.

Смењен је  са места директора пре две године  због политичких сплетки, али остао је упамћен по томе што је одбио  друго радно место у замену, већ је отишао на биро за запошљавање рекавши ,,делићу судбину народа“. Ожењен је са Ђином Шундек пореклом Бошњакињом и отац је два студента на Београдском универзитету.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.128.293 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)