У завршној фази радови на изградњи дечијег вртића на Белој Земљи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У завршној фази радови на изградњи дечијег вртића на Белој Земљи
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
07.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Радови на реконструкцији и доградњи постојећег објекта на Белој Земљи у коме је планирано отварање

дечијег вртића приводе се крају. Објекат је приведен намени преостало је да се у наредним данима заврши партерно уређење, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Начелник Градске управе за инфраструктуру и развој, Милоје Марић рекао је укупна вредност пројекта износи 18.5 милиона динара, од којих је пет милиона финансирала месна заједница, а остатак град Ужице и Предшколска установа.

„Радови се завршавају у складу са уговором, остало је да се заврши део партерног уређења, улица поред вртића, а данас се ради и прикључак на водовод и електричну енергију“, навео је Марић и додао да су непредвиђени радови разлог малог пробијања рока за завршетак.

„Очекујемо да ће ЈКП „Нискоградња“ наредне седмице завршити радове на партерном уређењу, а директорка вртића је расписала јавну набавку за опрему, како би деца у што краћем року могла да користе овај објекат“, рекао је Марић.

„Расписали смо тендер за набавку опреме за комплетан објекат, који би требао за месец дана да буде готов, тако да од 01. јануара можемо очекивати званичан почетак рада, односно упис деце у вртић на Белој Земљи чији је капацитет 100 деце“, истакла је директорка Предшколске установе Ужице Веселинка Јовановић.

Иначе, градоначелник Ужица Тихомир Петковић недавно је поводом почетка радова на објекту вртића на Белој Земљи, рекао да је у мају 2012. године Град купио овај објекат од банке за 83.000 евра на основу захтева грађана са подручја месне заједнице Бела Земља да се у њему отвори вртић и додао да су се након консолидације стања у буџету града и завршетка радова на вртићу на Пори створили финансијски услови за адаптацију овог објекта.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice belazemlja zavrsna faza radovi vrtic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.324 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)