Позитивне оцене о програмима рада јавних установа 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Позитивне оцене о програмима рада јавних установа
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
11.02.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Градско веће предложило је одборницима да на наредној седници Скупштине града,

планираној за крај месеца, усвоје програме  рада и финансијске планове свих јавних установа, чији је оснивач град Краљево, осим Дома здравља о чијем ће се програму рада расправљати на следећој седници већа.

Такође, на седници Градског већа усвојен је предлог нове одлуке о новчаној помоћи незапосленим породиљама,због жалбе породиља које су закасниле са пријавом за добијање средстава из буџета града Краљева. Уместо да се пријаве за шест месеци после порођаја, породиље ће сада имати дупло више времена,односно-годину дана.

„Друге измене, од Закона о управном поступку, преко закона који подразумева подршку породицама са децом, проузроковале су и промене ове одлуке и мислим да ће нова одлука бити у корист свим мајкама“, рекао је др Предраг Терзић,градоначелник града Краљева.

На седници Градског већа донета је одлука да се свих 56 милиона динара из овогодишњег буџета  опредељених за спорт распореди за функционисање спортских клубова, удружења и организација. Како је најављено, Краљево ће ове године бити домаћин Лиге нација у одбојци у мушкој конкуренцији.

„Средства за организацију тог догађаја биће обезбеђена на други начин, а не из планираних 56 милиона динара.Краљево ће у јулу,уз подршку некадашњег капитена кошаркашке репрезентације Србије Ненада Крстића бити домаћин и једног кошаркашког турнира на коме ће се такмичити млађе категорије  националних селекција“, додао је Терзић.

Он је изразио очекивања да ће женски кошаркашки клуб „Краљево” коначно освојити титулу и пласирати се у највиши ранг такмичења и та то ће требати и више новца, који ће бити обезбеђен у буџету за наредну годину.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVO SEDNICA PROGRAMI JAVNIH RADOVA PREDRAG TERZIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.192 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)