Лидл донирао опрему Народној кухињи у Горњем Милановцу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Лидл донирао опрему Народној кухињи у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
13.02.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Представници компаније Лидл Србија данас су донирали потребну опрему

Народној кухињи у Горњем Милановцу, чиме је симболично обележен крај хуманитарне акције „Мала дела су велика ствар". У овој кампањи, потрошачи у Лидлу су пред Нову годину, купили и поклонили корисницима програма Црвеног крста Србије 15 тона производа, а Лидл Србија је заузврат, као свој део доприноса, донирао опрему за 21 народну кухињу широм Србије.

Уручењу донације присуствовали су председник Црвеног крста Србије Драган Радовановић, секретар Црвеног крста Горњи Милановац Небојша Ивовић и руководилац корпоративних комуникација компаније Лидл Србија Мартина Петровић.

„Донирање опреме народним кухињама још један је корак ка побољшању услова рада ових установа, а нама је посебно драго што смо заједно са нашим потрошачима покренули добра дела и макар мало учинили лакшом и лепшом свакодневицу корисницима Црвеног крста Србије", изјавила је Мартина Петровић.

Велику улогу у организовању акције „Мала дела су велика ствар" имале су и локалне организације Црвеног крста Србије, које су распоредиле прикупљене производе према потребама корисника.

„Доброта је једино богатство које се дељењем увећава, што је и био мото акције Лидла Србија и Црвеног крста Србије - мале ствари чине велика дела. Захваљујемо се Лидлу на разумевању, ентузијазму и ефикасности", истакао је проф. др Драган Радовановић, председник Црвеног крста Србије, и изразио наду да ће помоћ у припреми куваних оброка корисницима народних кухиња Црвеног крста Србије понудити и друге компаније.

Небојша Ивовић, секретар Црвеног крста Горњи Милановац нагласио је да ће донација расхладних уређаја олакшати рад народне кухиње у овом граду.

Мала дела су велика ствар, фото:ГЗС

„Опрема за народну кухињу Црвеног крста у Горњем Милановцу у којој се дневно припремају кувани оброци за 130 корисника веома је значајна донација за њих, али и за нас и за наш град. Захваљујем се компанији Лидл и Црвеном крсту Србије што су омогућили да народна кухиња, која сваког дана припрема куване оброке за своје кориснике, функционише лакше и боље", додао је Ивовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac lidl donacija narodna kuhinja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.357.414 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)