Велики пожар на Старом сајмишту у Чачку, мештани у страху због несавесних сакупљача секундарних сировина 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Велики пожар на Старом сајмишту у Чачку, мештани у страху због несавесних сакупљача секундарних сировина
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
18.08.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Велики пожар избио је на територији града Чачка, насељу познатом као Старо Сајмиште.



На лице места одмах по пријави упућене су ватрогасно-спасилачке екипе.

- Након што је црн дим прекрио готово пола Чачка избио је пламен, а чуле су се и ситне експлозије. Били смо уплашени да ватра ме стигне до кућа", рекао је за РИНУ Марко Илић који живи недалеко од места где је избио пожар.

Он додаје да се овакве ситуације често дешавају јер сакупљачи секундарних сировина не воде рачуна и често долази до избијања ватре.

- Питање је само времена када ће бити жртава. Недалеко од тог места налази се и бензинска станица. Овај последњи пожар био је највећи до сада. Без пардона на овај начин потенцијално угрожавају своје, али и живот других - истакао је Чачанин.

Брзом и ефикасном интервенцијом ватрогасно-спасилачке јединице из овог града, ватра на Старом сајмишту је локализована и стављена под контролу. У овом пожару није било настрадалих и теже повређених лица.

 

 

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.467.799 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)