Гром породици Коматина спалио све до темеља 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Гром породици Коматина спалио све до темеља
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица – Кућу Владана и Вукомана Коматине у Ерчегама код Ивањице јече је гађао гром и спалио је до темеља. Све се догодило у непуних пола сата, ватра се невероватно

брзо ширила па су покушаји да се из куће изнесу бар документа и новац, пропали. Владан је са стрицем, сестром и мајком остао на ледини.

-Ни кашику нисмо успели да изнесемо. За дведесет минута отишло све оно што смо читав живот стварали. Изорео и мед, ракија, алат, ствари, документа. Имао сам неку уштеђевину, годинама сам остављао ако затреба,било око 15 000 еура, све је нестало. Верујте ми да у џепу немам један пребијени динар.-прича овај човек видно скрхан без идеје куда и шта даље, сам на планини, на ледини.

-Шта ћу, виша сила. Против тога се не може. Снаћићемо се некако. Имамо стари помоћни објекат, скрпићемо се за ноћас. А даље, видећемо. Нисам у стању да размишљам.- каже Владан.

Комшије су покушале да помогу али ватрена стихија је добила битку. За ИнфоЛИГУ, Владан је кратко испричао како се све одиграло.

-Ручали смо за кухињским столом и договарали се шта треба да радимо, да нахранимо животиње и довршимо још неке послове у пољу. Наоблачило се, али није деловало тако страшно. Изашли смо свако својим послом, а мајка је буквално пет минута пре удара грома напустила кућу. Чуо се прасак, мени је звонио телефон и рођак, који упремасе види нашу кућу, каже букти пламен. Одмах см дотрчали, појавише се и комшије, касније ватрогасци, али све је било узалуд.- сећа се Владан овог немилог догађаја.

Све што је годинама породица Коматина стварала, нестало је у трену, једина утеха је што су на време напустили дом и нико није страдао од руке више силе.

Извор: Инфо лига

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.724.487 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)