Бољи дани за српску пољопривреду 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Бољи дани за српску пољопривреду
Trenutno na sajtu: 741       |       Podeli:
18.01.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Посета високог кинеског државника Тополи је последица споразума између Србије и Кине и добрих односа премијера Србије



са председником најмногољудније земље на свету Си Ђи Пингом, казао је министар пољопривреде у влади Републике Србије Бранислав Недимовић.

Политички односи  две земље су на највишем нивоу у историји, а последице того су развој економије а у оквиру ње и пољопривреде. Извоз хране за ову земљу према речима министра, нема никаквог ограничења.

„Наш посао заједно са кинеским пољопривредницима је да уклонимо бирократске баријере. Говорили смо о извозу јунећег и јагњећег меса, као и воћарских производа“, рекао је Недимовић.

Он је додао да ће разговарати и на тему како кинески инвеститори могу доћи и отворити своје прерађивачке капацитете.

Опширније можете погледати у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.023.973 посета
Тренутно на сајту: 741 посетилац(a)