Више путних праваца непроходно у нововарошком крају 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Више путних праваца непроходно у нововарошком крају
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
22.03.2018 | 0 коментар(а)



У Новој Вароши, Прибоју и Пријепољу зима се не предаје још увек, снег пада без престанка више од 12 часова

па га у планинским деловима ове три општина има више од пола метра. Саобраћај се одвија отежано по клизавом коловозу, на појединим деоницама снега има по неколико центиметара утабаног на друму. На деоници од Бистрице према Боровој глави повремено долази до застоја и прекида, проблем праве возачи са тешким камиони који су без адекватне зимске опреме кренули на пут. Због неприлагођене брзине условима пута у Пријепољу се долгодило више саобраћајних незгода током јутарњих часова, на срећу нико од учесника није задобио озбиљније повреде. Зимске службе константно су на терену и чисте путеве према приоритетима.

Шеф општинског одељења за инвестиције у Новој Вароши Дејан Грбић каже да је у планинским селима ове општине ситуација јако тешка те да има непроходних путева.

Фото: ПП Медиа

– Снега пада изузетно јаким интензитетом и ствара нам велике недаће. Најкритичније је у селима Акмичићи, Божетићи, Јесоново и Бела Река. Дали смо налог да тешка механизација крене на терен тако да очекујемо да ће до петка поподне сви путеви бити прочићени – наглашава Грбић.

Члан Општинског већа Мирјана Бојовић каже да су сви путни правци у овојопштини проходни, укључујући и оне у планинским деловима.

– Због хитности и смртних случајева послали смо тешку механизацију да очисти путеве према Каменој Гори, Бабинама, Чадињу и Матаругама. Спремни смо да интервенишемо и на другим правцима ако се укаже потреба- истакла је Бојовић.

У планинским селима овог краја због кварова на нисконапонској мрежи долази и до краткотрајног прекида у снабдевању електричном енергијом.

 

Извор: ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.487.642 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)