Двери оптужују: Обијене су нам просторије, Власт: Потпуна дезинформација, на време су обавештени да треба да се иселе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери оптужују: Обијене су нам просторије, Власт: Потпуна дезинформација, на време су обавештени да треба да се иселе
Trenutno na sajtu: 479       |       Podeli:
13.03.2018 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Општински одбор Двери у Новој Вароши саопштио је данас да су јуче обијене њихове просторије у овом месту.

 

У саопштењу се поред осталог каже:

,,Дана 12. марта, бахатост локалне власти у Новој Вароши је достигла врхунац. Епилог је следећи: Наша два подпредседника Александар Новаковић и Марко Попадић добили су позив, од колега из зграде Општине, са информацијом да нам обијају страначку канцеларију. На путу до зграде Општине су наишли на председника Двери Рада Ракетића и заједно кренули ка канцеларији. Када су стигли на лице места имали су шта видети- начелник општинске управе је са два радника обио врата и изнео сав инвентар, документацију, заставе, иконе. Правдао се да је то наредба председника општине Радосава Васиљевића и заменика председника Бранка Бјелића. Наиме, Скупштинска већина јесте донела одлуку о исељавању политичких странака из зграде Општине (што је преседан) али упркос свему ми би то испоштовали. Испоштовали под условом да нас лепо и културно обавесте о самој процедури исељавања. Дакле – исељавања али не и избацивања”, тврде Двери у саопштењу достављеном медијима сматрајући да је на тај начин прекршен закон.

Васиљевић: Потпуна дезинформација, на време су обавештени да треба да се иселе

Са друге стране председник општине Нова Варош Раде Васиљевић каже да је на скупштини донета одлука да се све политичке партије иселе из просторија зграде општине.

„Пробили су рок за исељење скоро 15 дана, а нама је једна канцеларија хитно требала да сместимо људи који би вршили попис имовине. Ова просторија није обијена већ само отворена, што ће бити урађено и са другим ако се и оне не испразне за пар дана”, каже Васиљевић.

Према његовим речима политичке партије су обавештене да напусте просторије сигурно десет пута, и писмено и усмено.

„Дезинформација је да су просторије обијене, а они ако сматрају да су оштећени могу да потраже правду на суду”, истакао је Васиљевић.

Глас западне Србије

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.573 посета
Тренутно на сајту: 480 посетилац(a)