Парезановић: Нападају председникову породицу, јер то највише боли 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Парезановић: Нападају председникову породицу, јер то највише боли
Trenutno na sajtu: 544       |       Podeli:
26.10.2020 | 0 коментар(а)



Поводом фотографије коју је објавила телевизија НоваС на којој се налазе брат и син председника Србије заједно

са људима из криминалне средије огласио се и чачански посланик Марко Парезановић. Он је изјавио да се ради о психолошком рату који се спроводи константним и циљаним нападима на породицу председника.

„Монтирана фотографија на којој се чланови породице председника Србије налазе заједно са криминалцима, а коју је објавила Ђиласова ТВ НоваС део је специјалног рата који траје годинана и у коме се перманентно и циљано удара на породицу председника. Ствар је у томе да Александар Вучић нема никакав проблем да истрпи било какав напад на себе, али га као и свако живо биће, сигурно заболи када му нападну неког из породице. А то они знају и због тога не постоји члан Вучићеве породице који није стална мета напада”- написао је Парезановић.

Један дан је то Вучићев брат Андреј, па онда син Данило, па мајка и она сада већ доказана лаж везана за бомбардовање РТС-а, па онда отац, супруга… и тако у круг. Када потроше све из свог одвратног арсенала лажи, само пређу са једног члана породице на другог. И све је то део психолошког рата који они годинама воде против Александра Вучића рачунајући да ће га тако сломити”- додаје Парезановић.

Он додаје да опозиција и њени медији знају да Андреј Вучић не продаје кифле и не купује земљу по Војводини, али да им одговара да се такве приче пласирају у јавност.

„Јако дуго сам у политици, скоро пола живота и добро знам да се никада није десило да се било чија породица на овакав начин провлачи кроз медијско блато. Дан данас нико у Србији нема појма ко је брат Бориса Тадица, ко су чланови породице тајкуна Драгана Ђиласа, како им се зову деца, где иду у школу, са ким се друже или било шта слично. Њихов циљ је да Вучић постане легитимна мета, због тога су читав опус свог јавног деловања свели искључиво на криминализацију председника и његове породице и сем тога не баве се ничим другим. Медијски пројекти попут НоваС, Н1 и многих других медија који ничу као печурке много коштају, што само говори да се у Србију са свих страна упумпавају оргромне количине новца у сврху промене власти. Они одлично знају да Андреј Вучић не продаје кифле у Београду нити купује земљу по Војводини, али им иде у прилог да се такве приче пласирају. Чим досади једна измишљена прича, смислиће неку нову глупост и тако у недоглед. А о Ђиласовим милионима никада неће причати, јер од њих живе”- закључио је Парезановић.

ГЗС/МедиаПортал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


parezannoic mediaportal predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.205.182 посета
Тренутно на сајту: 544 посетилац(a)