Обрадовић: Оставка, ако не испуним обећања 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Обрадовић: Оставка, ако не испуним обећања
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Председник Српског покрета Двери и председнички кандидат Бошко Обрадовић обавезао се данас да ће, уколико буде изабран за шефа државе,

поднети оставку на ту функцију ако у року од 180 дана од ступања на ту дужност не испуни 10 обећања.

Примерак оверене изјаве о оставци депоновао је код јавног бележника Мирјане Спасић у Београду, а овластио је сваког грађанина Србије да је активира као неопозиву ако не испуни обећања, саопштио је покрет Двери.

Обрадовић се, између осталог, обавезао да ће, ако буде председник, прекинути преговоре о Косову и Метохији у Бриселу и решавање тог проблема вратити под окриље УН, те покренути поступак поништавања Бриселских споразума.

Каже да ће зауставити примену одредаба ССП-а, покренути поступак поништавања споразума са НАТО-ом, доношења закона о испитивању порекла имовине, проверу свих диплома у јавном сектору, да ће за гувернера предложити неког ко ће монетарну политику спроводити у складу са интересима грађана и државе, а не по жељама и потребама пословних банака.

На дан када је Србија бомбардована од стране НАТО пакта, председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић, добио је подршку од јединих представника Срба са Косова и Метохије, који бране интересе Србије, Марка Јакшића и Славише Ристића, саопштено је из Двери.

У саопштењу се оцењује скандалозан однос власти према Србима са Косова и Метохије, а то потврђује и данашњи однос председнице Народне скупштине, Маје Гојковић, која није дозволила Марку Јакшићу да се обрати из хола Народне скупштине на конференцији за новинаре, па је изјаву дао испред Дома Народне скупштине.

Глас западне Србије/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.767.025 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)