Поште у штрајку, пензионери незадовољни 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Поште у штрајку, пензионери незадовољни
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
24.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поште у Чачку започеле су штрајк, због како тврде из синдиката, лоших услова за рад и лошег руководства.

Врата поште уместо у 08:00 сати, отворена су два сата касније што је изазвало незадовољство код пензионера који су данас подизали пензију. Секретар синдиката ПТТ Србија, Бранко Калајановић истакао је за ГЗС да ће оваково стање вероватно потрајати јер се власт оглушила и на њихове претходе захтеве.

“Данас јесте овај критичан дан, јер је исплата пензија, али ми смо из очаја се одлучили да предузмемо ове кораке због изузетно лошег положаја у ком су се нашли запослени у ПТТ. Њихове зараде су за 21 одсто мање од републичког просека, а нису занемарљиви ни лоши услови рада јер имамо мало извршиоца, имамо више доставних реона него што имамо поштоноша. Овај очајнички потез је изнуђен, јер нама је најмање стало да нанесмо штету пензионерима”, изјавио је Калајановић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.353.542 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)