Драгачевци на 86. Сајму пољопривреде у Новом Саду 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Драгачевци на 86. Сајму пољопривреде у Новом Саду
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
12.05.2019 | 0 коментар(а)



Нови сад - Око 100 пољопривредних произвођача заједно са замеником председника општине Милошем Јовичићем
Драгачевци стигли на Сајам пољопривреде, фото: ГЗС

и помоћником председника за пољопривреду Зорицом Милошевић, организовано преко општине Лучани отишлo је  на 86. Сајам пољопривреде у Новом Саду.

“Општина Лучани ове године уложиће у пољопривреду 29 милиона динара и та улагања ће се у наредним годинама увећавати. Посебно смо поносни на то што смо ове године на сајму имали две млекаре из општине Лучани. Млекара"Дикан коп" из Тијања је освојила две златне медаље у категорији шампион квалитета за сир и кајмак, пехар Новосадског сајма, као и две шампионске златне медаље у категорији млади кајмак и меки сир”, рекао је Милош Јовичић.

Фото: ГЗС

То нису сви успеси Драгачеваца на сајму пољопривреде је су Вајати Логистика ДОО Гуча, у области млечних производа освојила је три велике златне и једну сребрну медаљу за квалитет. Иста фирма је у области сокова, освојила седам великих златних медаља и једну сребрну, шампионски пехар за квалитет и пехар шампиона у групи за кашасти воћни нектар од Малине.

“Произвођачи из Драгацева су пре петнестак година увек организовано ишли на Сајам пољопривреде у Новом Саду, жеља нам је ту традицију поново успоставимо”, изјавила је Зорица Милошевић.

Иначе, сајам пољопривреде у Новом Саду ће први пут имати и земљу партнера, Италију, и Земљу пријатеља, Тунис.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dragacevo poljoprivreda sajam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.228.355 посета
Тренутно на сајту: 519 посетилац(a)