ПОКС није прешао на другу страну!? Бошко Обрадовић и Милош Јовановић укрстили политичке аргументе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ПОКС није прешао на другу страну!? Бошко Обрадовић и Милош Јовановић укрстили политичке аргументе
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
20.02.2022 | 1 коментар(а)



Два председничка кандидата Милош Јовановић испред коалиције НАДА и Бошко Обрадовић испред Патриотског

блока укрстили су политичке аргументе у емисији Усијање.

Обрадовић је истакао какву странку представља и на који начин се они могу препознати.

Ја сам месецима у назад један од највећих заговорника уједињења патриота у Србији. Најновији долазак наших колега из ПОКС у Патриотски блок је жеља да проширујемо и да будемо још јачи за предстојеће изборе. Ми сматрамо да је уједињење патриота један важан корак за наступајуће изборе и у том правцу нас спаја и иделологија. Ми смо родољуби, традиционалисти, имамо потпуно идентичне ставове по питању КиМ и Републике Српске и против смо уласка у НАТО и ЕУ. Поред свега тога ми смо и монархисти - рекао је Обрадовић.Јовановић је открио да ће српска коалиција НАДА наступати на парламентарним изборима под редним бројем 6, а потом и објаснио случај са ПОКС-ом.  

 

Српска коалиција НАДА ће наступати на парламентарним изборима под редним бројем 6. Поносан сам на ту листу јер њу предводи, један од највећих српских ратника, генерал Божидар Делић. То је листа где се налази и Војислав Михајловић председник ПОКС-а и ту је моја маленкост. Ту листу подржава Матија Бећковић један од највећих живих српских песника. Кад имате такву листу онда је апсолутно ван сваке расправе која је једина српска патриотска алтернатива власти, а то је без сумње српска коалиција НАДА. Ви сте рекли да је је ПОКС прешао на другу страну, то заправо није баш тачно. Жика Гојковић је прешао и направио коалицијју са другом странком, док је ПОКС остао са ове стране - рекао је Јовановић.Обрадовић се дотакао томе да су је Патриотски блок сакупио потписе и да ће у тиоку ноћи завршити припрему документације за предају изборне листе.

Завршили смо процес прикупљања потписа. Имамо их преко 12.000 и очекујем да ћемо преко ноћи завршити припрему документације која ће сутра омогућити нашу предају изборне листе на Републичком нивоу, а у наредних неколико дана и на нивоу града Београда и када се распишу председнички избори и моју председничку кандидатуру.Обрадовић се потом окренуо шсвојим предизборним обећањима. 

Само у последњих 7 дана имао сам тему оштећених банкарских клијената који су буквално опљачкани од стране банака у последњих неколико деценија. Скандалозна одлука врховног касационог суда која је стала на страну банака, а не клијената. Желим да истакнем ту једну веома важну тему за преко 200.000 грађана Србије који ће сада морати да враћају оно што су на судовима добили у спору против банака, јер су банке оне које треба да плате. Потом сам се сусрео са удружењем студената са хендикепом који су по мени веома важна тема о којој ћу говорити. Након тога сам се окренуо пензиоерима, којима пре свега морамо повећати минималну пензију која је скандалозно ниска. Затим сам истакао да је свим пензионерима којима је била смањена пензија оне 4 године, на неки начин су им пензије отете и да ће то морати држава да врати. Такође сам се побунио против тога да ако човек дође до 40 година радног стажа а не пређе старосну границу не добије пуну пензију, а то је дискриминација - рекао је Обрадовић

ГЗС/ Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


debata bosko jovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • ZOXX

    Znači ako Boško Obradović dođe na vlast smenjuje Vrhovni kasacioni sud i on postaje sve i svja u Srbiji. Koliko diletanata u politici.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.377.364 посета
    Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)