Грађани позвали Мицановића да прекине штрајк, он не одустаје! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Грађани позвали Мицановића да прекине штрајк, он не одустаје!
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Група грађана и спортских радника прошетала је централном пријепољском улицом у знак подршке Адису Мицановићу

који већ 16 дана штрајкује глађу испред зграде општине.

У маси су доминирали млади спортисти који су позвали одбојкашког тренера да прекине гладовање како не би нарушио своје здравље, а сви учесници протестне шетње слажу се да је Мицановић неправeдно кажњен зато што је обелоданио криминалне радње појединих пријепољских функционера.

Као спортиста дошао сам да дам пуну подршку Мицановићу јер бројне медаље и врхунски резултати доказују да су средтсва неравноправно и неравномерно распоређена”, изјавио је Армин Синанчевић, државни репрезентативац у бацању кугле.

У име спортских радника Саво Пушица позвао је Мицановића да обустави даљи штрајк.

“Молим Вас у име спортских радника и грађана који су дошли да Вам пруже подршку у борби за своја права да одустанете од даљег штрајка глађу и да борбу наставите на неки други начин”, нагласио је Пушица.

Велики број грађана пружио је подршку Адису Мицановићу и позвао га да прекине штрајк, фото: Глас западне Србије

Међутим сви позиви да прекине штрајк за Адиса Мицановића били су узалудни, јер он како каже, нема намеру да одустане.

Почео сам са овом радикалном мером и немам намеру да прекинем док се не испуне моји услови. Доста је било униживања пријепољског спорта и спортиста. Томе се мора стати у крај”, изричит је Мицановић.

Адис Мицановић наставља даље са гладовањем, фото: Глас западне Србије

Протесна шетња завршена је код зграде локалне самоуправе где је група грађана предала захтев председнику општине у којем се између осталог тражи да Комисија за расподелу новчаних средтсва изврши поновно бодовање и исправи неправду, која је, како тврде, нанета ОК Бамби волеј, а скупу су присуствовали и представници опозиционих странака који су, овај скуп, према њиховим речима, подржали као грађани, не као политичари.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.345.568 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)