Невена и Филип први препливали Мораву 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Невена и Филип први препливали Мораву
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
23.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На градској плажи у суботу је по први пут одржано такмичење у препливавању Западне Мораве. Око 40 младића и девојака се такмичило,



а само пливање је привукло велику пажњу бројних посетилаца популарног чачанског купалишта.

У конкуренцији мушкараца прво место је освојио Филип Вранић, који је реку по ширини препливао за 49 секунди. Овај Канађанин нашег порекла је убедљиво тријумфовао. Други је био познати чачански и српски тријатлонац Лазар Филиповић, док је треће место освојио Никола Јаковљевић.

Код девојака је тријумфовала Невена Каличанин са временом 1 минут 46 секунди. Друго и треће место су освојиле две младе даме Сара Станојковић и Миа Дангузов.

Фото: СЦ "Младост"

Верујемо да је данашње такмичење почетак једне лепе традиције која ће из године у годину привлачити све већи број пливача.

"Сведоци смо да велики број наших суграђана свакодневно преплива Мораву. Како би употпунили садржаје на градској плажи одлучио сам да од ове године покренем нову манифестацију за коју се надам да ће постати традиционална и из године у годину окупљати све већи број учесника", рекао је в.д. директора Спортског центра "Младост" Милош Стеванић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.448.691 посета
Тренутно на сајту: 490 посетилац(a)