Данас облачно, хладније, киша, на планинама снег 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Данас облачно, хладније, киша, на планинама снег
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
06.12.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити облачно и хладније, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом,

уз повећање висине снежног покривача за 5 до 10 цм.

Увече и током ноћи, снег се очекује и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на северу и западу Србије северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни, који ће ујутро и пре подне бити у скретању на северозападни правац.

Најнижа температура од 1 степен на северозападу и југозападу до седам на југоистоку, а највиша од 3 до 9 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.


Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у уторак бити облачно и хладно, на крајњем северу суво, у осталим крајевима местимично са снегом, па се у брдско-планинским пределима очекује даље повећање, а у нижим пределима формирање снежног покривача.

У среду мало и умерено облачно са дужим сунчаним интервалима и у већем делу суво, само на истоку и југу још ујутро и пре подне облачно, местимично са слабим снегом.

У четвртак ново наоблачење са запада које ће условити местимично кишу, на планинама снег.

У данима потом претежно облачно - у петак местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, а за викенд уз пад температуре снег се очекује и у нижим пределима. У понедељак суво.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.734 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)