Златибор домаћин највеће бициклистичке трке 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Златибор домаћин највеће бициклистичке трке
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
31.07.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Од 31. августа до 3. септембра биће вожена јубиларна, 60. Трка Кроз Србију, а

међу домаћинима етапа биће и Златибор, који је у избору бициклиста из 30 светских земаља проглашен за најбољег домаћина етапе на прошлогодишњој, 59. Трци Кроз Србију.

Претходне године на Златибору је победио Италијан Енрико Салвадор, на крају и укупни победник Трке Кроз Србију, док је наш Душан Калаба био други у етапи. Караван у којем је било више од 20 светских екипа послао је лепу слику у свет са Златибора.

Златибор се, као место циља прве етапе, ужурбано припрема за јубиларно, 60. издање најпрестижније бициклистичке манифестације у Југоисточној Европи. Делегација челних људи Трке кроз Србију предвођена директором трке Владимиром Куваљом и спортским директором Сашом Гајичићем посетила је у понедељак 27. јула 2020. општину Чајетина и сам центар Златибора где се спроводе бројни инфраструктурни радови, како би наша најпознатија планина спремно дочекала 150 бициклиста из 30 светских земаља управо у само центру Златбора 1. септембра, на циљу прве етапе која ће стартовати са прелепе Јахорине.

Златибор ће ове године бити домаћин прве етапе, која ће другу годину за редом стартовати из Републике Српске, то јест из Источног Сарајева. Велику заинтересованост за учешће већ сада показују екипе из Сједињених Америчких Држава, Италије, Холандије и Француске.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor trka biciklisti takmicenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.516.641 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)