Признање Капетан Миша Анастасијевић општини Горњи Милановац и њеном првом човеку 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Признање Капетан Миша Анастасијевић општини Горњи Милановац и њеном првом човеку
Trenutno na sajtu: 479       |       Podeli:
28.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак/Горњи Милановац - Свечана додела друштвеног признања “Капетан Миша Анастасијевић” привредницима и ствараоцима



са подручја Рашког и Моравичког округа одржана је у Чачку уз промоцију пројекта “Пут ка врху”.

Циљ пројекта јесте афирмација предузетништва, изградња и јачање просперитета у Србији и региону

За унапређење привредног и друштвеног амбијента у Региону, признање Капетан Миша Анастасијевић припало је општини Горњи Милановац и њеном првом човеку.

Захваљујући привреди, Горњи Милановац сачувао је епитет привредног чуда, каже председник ове општине Дејан Ковачевић.

Председник општине Горњи Милановац примио је признање "Капетан Миша Анастасијевић" у име општине и у своје лично, фото: ГЗС

,,Ова награда првенствено значи да је општинско руководство у Горњем Милановцу заузело прави курс и после годину дана власти ја сам презадовољан што је награда дошла у општину Горњи Милановац, а наравно и мени значи јер администрација на чијем сам ја челу је заузела прави пут. Епитет привредног чуда општина Горњи Милановац успеће да оправда и у наредном периоду”, каже Ковачевић.

Он је додао да је на почетку мандата направио одличну комуникацију са клубом привреде и са њима заједно долази до најбољих решења.

,,Оно што је значајно јесте изградња приступне саобраћајнице ауто пута и нова индустријска зона која ће првенствено проширити постојеће капацитете садашње привреде и активности у Горњем Милановцу и трудићемо се као што је и председник Републике Александар Вучић приметио и рекао при недавној посети да доведемо још озбиљнију производњу и надам се да ћемо у наредном периоду то и остварити”,каже председник општине.

Свечана промоција “Пут ка врху” и додела признања “Капетан Миша Анастасијевић” привредницима и ствараоцима са подручја Рашког и Моравичког округа које покрива РПК Краљево окупила је привреднике као и ствараоце који су дали свој допринос у афирмацији предузетништва као и јачању просперитета у Србији и Региону.

Пројекат реализују Универзитет у Новом Саду и Медиа Инвент, уз помоћ Привредне коморе Војводине и регионалних привредних комора, док је Радио Телевизија Војводина медијски покровитељ.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.728.273 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)