Љајић: После избора ћемо разговарати са пријепољским СНС 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Љајић: После избора ћемо разговарати са пријепољским СНС
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Мислимо да је у најбољем интересу земље као и грађана у Санџаку да Александар Вучић победи на овим изборима,

наша подршка је искерена и максимална и чинимо све да то преточимо у добар изборни резултат, рекао је председник Социјалдемократске партије Србије, Расим Љајић.

“То важи и за општину Пријепоље где је ситуација комплексна и сматрамо да смо потпуно неоправдано изостављени из самих разговора за формирање општинске власти, иако смо појединачно најјача странка,  остали смо у опозицији”, наводи Љајић, који је и министар за трговину, туризам и телекомуникације.

Он истиче да то и не би било тако страшно да није направљена једна тотално непринципијална коалиција, где власт ништа није урадила за грађане Пријепоља.

“Овде смо партикуларни и страначки интерес подредили општем интересу и зато сматрамо да ће грађани и наши гласачи у Пријепољу изаћи на биралишта и дати глас Вучићу”, каже Љајић.

После избора, каже Љајић, обавиће се озбиљан разговоре са СНС у Пријепољу, јер ако је СДП у коалицији у више од 95 одсто општина у Србији, сматра да треба да буде и у Пријепољу што би грађанима донело само бољитак.

“Немамо чега да се стидимо, напротив, ми смо поносни на оно што смо урадили када смо чинили власт у пријепољској општини. Ситуација, тада и сада је дијаметрално различита и верујемо да грађани могу ту разлику и да виде  и да осете”, закључио је Љајић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.293 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)