Рвовићу је образ пречи од партијске књижице 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Рвовићу је образ пречи од партијске књижице
Trenutno na sajtu: 266       |       Podeli:
04.01.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - Уколико је искрена, а надамо се да јесте, оставка господина Лазара Рвовића на место председника општине, Српски покрет Двери је поздравља

као храбар и моралан чин, каже се у саопштењу ОO Двери из Прибоја.

,,Овим поступком, господин Рвовић је показао да у Србији још увек постоје људи којима су образ и лично достојанство пречи од партијске подобности и потврдио да је режим Александра Вучића заснован на обманама и лажним обећањима која се никада не остварују.

Грађани су се већ одавно навикли да буду преварени од стране режима али је дошло време да се са преварантском политиком врха СНС-а суоче и њихови локални одбори. Док режим Александра Вучића пуца по свим шавовима његовим обећањима нема краја а прибојским функционерима СНС-а ваља изаћи на улицу и погледати у очи својим суграђанима, посебно радницима ФАП-а; како сада тако и у будућности.

Схвативши ово, Лазар Рвовић је имао само један избор. Честитамо му на томе и очекујемо од њега да нипошто не попусти под притисцима који ће сигурно уследити те се тако сачува од нових понижења да не би срозао свој углед у очима српске јавности“ наводи се у саопштењу ове партије.

Општинска организација Српског покрета Двери - Прибој

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.136.096 посета
Тренутно на сајту: 267 посетилац(a)