Недељковић: Главни путеви проходни, засеочки ће бити у току дана 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Недељковић: Главни путеви проходни, засеочки ће бити у току дана
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
12.01.2019 | 0 коментар(а)



Ариље - У Ариљу је ангажовано пуно машина које даноноћно раде на рашчишћавању снега. Председник Општине Милош Недељковић



рекао је да ће центар града бити завршен у току дана.

„Имамо неке путеве који нису проходни мада то су заселачки путеви где има пар кућа, али се надамо да ћемо и то данас завршити. Главни и регионални путеви су чисти. Најкритичније је у селима Добраче, Бреково, Бјелуша, Висока, Радошево, Северово и Трешњевица, односно у оним који су на вишој надморској висини. Тамо није могло да се чисти тракторима и ту смо морали да ангажујемо скипове и камионе”, казао је Недељковић.

Иначе, Штаб за ванредне ситуације општине Ариље обавештава јавност и грађане да су регионални и општински путеви првог и другог реда на територији општине Ариље проходни.

„У току су чишћења засеочких путева. Путеви у Месним заједницама Висока, Крушчица, Северово, Радошево, Бјелуша, Добраче, Бреково и Гривска се и даље активно чисте, а мештани се моле за стрпељење. Очекује се да ће до вечерњих сати и сви засеочки путеви бити очишћени и проходни. На терену је 6 скипова, 3 камиона и 17 трактора са раоницима. У току је изношење снега из главне улице Свети Ахилије и са Градског трга. Кварови на електричној мрежи су отклоњени осим једној на нисконапонској који ће бити отклоњен у току дана. Екипе су на терену и након чишћења дела пута где је квар настао приступиће се отклањању истог. Свабдевање водом је редовно”, речено је из штаба. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.788.482 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)