ЈКП „3. септембар” богатије за три нова камиона 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
ЈКП „3. септембар” богатије за три нова камиона
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
29.05.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Комунално предузеће „3. септембар” из Нове Вароши добило је три савремена возила која ће општини користити за
Једна од највећих донација у последње две деценије, Фото: ГЗС

одржавање градске чистоће. Донација у виду цистерне која ће у случају кварова омогућити мештанима уредно водоснабдевање и чисте улице, подизач који олакшава изношење смећа са сеоског подручја као и камион смећарка запремине 20 кубика донација су ЈКП Градска чистоћа из Београда.

“ Ми као општина доста улажемо у развој туризма, сваки пикавац је сувишан, а камоли препуни контејнери који нарушавају изглед нашег места. Пракса овог београдског предузећа је да помажу мале општине које не могу својим средствима да приуште савремена возила, да им помажу. Овога пута, захтев смо упутили и захваљујући наше горе листу, Марку Попадићу који је упознат са овом ситуацијом, одобрена нам је донација и ми смо веома захвални “, каже Радосав Васиљевић, председник општине Нова Варош. Он додаје да су возила која су до сада била коришћена у веома лошем стању, попут подизача који је у квару и да донација није данас стигла, за два дана , проблем одвожења смећа био би тешко решив.

Колико је одржавање хигијене битно пре свега на улицама,  сви смо се уверили у пандемији корона вируса, када је дезинфекција улица неопходна, каже Марко Попадић, директор ЈКП Градска чистоћа из Београда.
“ Пре годину дана обновили смо возни парк и на иницијативу председника општине одлучили смо да донирамо Новој Вароши камион за одвожење отпада, камион за одвожење шута и једну цистерну за прање улица. Прошле године донирали смо трактор за чишћење снега и традицију ћемо наставити и у наредним годинама “, каже Попадић.
Сузана Шуљагић, директорка ЈКП 3. септембар каже да је подизач био у најгорем стању и да ће обновом возног парка трошкови изношења смећа бити знатно мањи.
“ Сада ћемо у сеоским срединама у једној тури износити смеће и трошкови ће бити знатно нижи. Ово је за нас најзначајнија донација у последњих 20 година.




 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos donacija popadic marko radosav vasiljevuc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.174.691 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)