Обрадовић спреман за дијалог: Патријарх Иринеј треба да измири власт и опозицију 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић спреман за дијалог: Патријарх Иринеј треба да измири власт и опозицију
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
15.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Патријарх би поред тога што је примио политчки врх Српске напредне странке, могао да размисли и о томе да прими делегацију опозиције

и да на тај начин има увид у ситуацију у Србији из свих углова”, изјавио је лидер Двери, Бошко Обрадовић на конференцији за медије и додаје да би можда баш патријарх био тај који би помирио опозицију и власт.

“Патријарх Павле био је миритељ и ујединитељ српског народа. Патријарх Иринеј треба да буде свестан да Српска православна црква није приватна црква Српске напредне странке и зато би требало да организује дијалог власти и опозиције, јер таква комуникација недостаје овом друштву и то би било благотворно за тренутно решавање политичке ситуације у друштву”, истиче Обрадовић.

Опозиција ће, како каже Обрадовић и даље наставити са бојкотом скупштине и протестима “Један од пет милиона”, јер власт и даље игнорише њихове захтеве.

“Ускоро ће се навршити шест месеци, од кад смо почели са протестима и то ће бити обележено како у Београду, тако и у осталим градовима Србије и биће то нови замајац против ове власти”, изјавио је Обрадовић.

Он је рекао да ће Српски покрет Двери традиционално обележити Дан породице који се прославља данас, а Двери ће му посветити читаву недељу од 18. до 26 маја, док ће централни догађај бити 19. маја у парку Ташмајдан.

“Окупљамо се испред цркве Светог Марка тачно у подне, одакле ћемо кренути у парк, а биће организован и дефиле деце. Од свог настанака Двери се декларишу као породична политичка организација. Чувамо праве животне вредности, које се данас не цене. Тренутна власт води лошу политику у којој жене кад затрудне остају одмах без посла, а родитељи се питају да ли ће дете моћи уписати у вртић и да ли ће имати чиме да га прехране јер нигде не раде”, закључио је Обрадовић.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri bosko obradovic patrijarh

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.797 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)