Туристичке понуде Чачка и Драгачева на Сајму туризма у Београду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Туристичке понуде Чачка и Драгачева на Сајму туризма у Београду
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
20.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Посетиоцима сајма туризма у Београду који ће се одржати од 23. до 26. фебруара представиће се и Туристичка организација Чачка и Драгачева.

Директор ТОЧ Драгомир Савић навео је да је сајам у Београду највећа туристичка смотра на Балкану, а можда и у Југоисточној Европи.

“Трудили смо се да се на овој манифестације представимо у најбољем могућем светлу заједно са ТО Драгачево. На штанду од око 60 квадрата представиће се компплетна туристичко-угоститељска привреда града Чачка, као и еко туризам и сеоски туризам. Промовисаћемо и четири издања као што су Бележник и птице Овчарско- кабларске клисуре, Брошура Атомске бање Горња Трепча и укуси чачанског краја. На сајму ћемо бити представљени и промо филмом”, рекао је Савић.

Угоститељско туристичко предузеће “Морава” ће своју понуду презентовати на штанду Туристичке организације града Чачка у хали број четири.

Маркетинг менаџер УТП “Морава” Маристела Белић каже да ће ове године акценат бити на гастрономској понуди.

“Ми смо се одлучили да први дан у четвртак промовишемо нашу најстарију српску кафану Цар Лазар која има у понуди старе српске специјалитете. Такође, ћемо презентовати и своје смештајне капацитете пре свега Хотела “Ливаде”, “Коле” као и хотела “Београд” који је тренутно у процесу реновирања где адаптирамо смештајни део хотела, ресторан салу и кухињски део. Ове године нас очекује и реновирање смештајног капацитета у Хотелу “Морава”, а на сајму ћемо вршити промоцију наше свечане сале која сада представља импозантно место не само за нашу фирму него и за сам град”, рекла је Белић.

Директор ТО Драгачево Вукашин Драмлић истакао је да ће на сајму промовисати 57. Драгачевског сабора трубача који ће се ове године одржати од 9. до13. Августа.

“На Сајму ћемо ће се представити у суботу од 15:00 часова где ће наступити трубачки оркестар Марка Глигоријевића, а осталим данима ћемо представљати остале туристичке потенцијале општине”, наводи Драмлић.

Руководилац сектора за маркетинг ТОЧ Гордана Мајсторовић наводи да посетиоце очекује и интересантан музички програм, где ће се представити и најбољи хармоникаш света Душан Чегањац, специјални гост биће и Бора Дугић који ће представити Сабор фрулаша у Прислоници.

“Посетиоце очекује и наградна игра сва четири сајамска дана где ће моћи да освоје занимљиве награде”, рекла је Мајсторовић.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.907 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)