Променљиво облачно, на планинама слаб снег 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Променљиво облачно, на планинама слаб снег
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
12.02.2020 | 0 коментар(а)



У Србији током дана променљиво облачно, понегде са краткотрајном, слабом кишом, у брдско-планинским пределима слабим снегом.

Ветар слаб и умерен северозападни, на истоку повремено јак. Јутарња температура од 0 до 5 Ц, највиша дневна од 8 до 13 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Изгледи времена у Србији за наредних седам дана - до 19. фебруара:

У четвртак претежно сунчано. Током ноћи између четвртка и петка наоблачење са кишом захватиће северне и западне, а у петак пре подне прошириће се и на остале пределе Србије. У брдско-планинским пределима падаће снег.

У суботу умерено до потпуно облачно, још ујутру и пре подне понегде на југу са слабом кишом, на планинама са снегом. Од недеље до уторка претежно сунчано и осетно топлије, а затим наоблачење са кишом.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


oblaci kisa sneg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.345 посета
Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)