Мицановић оставио тестамент ! Сабира наредила комуналној инспекцији да склони транспаренте?! Заказани протести грађана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мицановић оставио тестамент ! Сабира наредила комуналној инспекцији да склони транспаренте?! Заказани протести грађана
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
21.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Комунална инспекција Општинске управе у Пријепољу чији је начелник Сабира Хоџић (БДЗ) данас је запленила и уклонила транспаренте ,,халал џипа

 

 и штрајка глађу” али није успела да одузме пехаре које смо знојем освојили, каже Мацановић који 14.дан штрајкује глађу испред зграде Општине.

,,Ево ме испод настрешице пред вратима општине, ту ћу провести ноћ. Остало ми је само ћебе, а пехаре сам склонио,недам им то је наш зној” каже Мицановић.

На питање како се осећа каже ,,Готов сам,осећам,.. немам више снаге али нека умрем за правду, не идем одавде. Нека мој гроб буде опомена свима који отимају и краду. Нећу попустити јер знам да на крају истина побеђује. Кад тад,нека знају, ово ће стићи све оне који мис,ле да су силни и моћни" казао је Мицановић за ГЗС видно срушен и изнемоглим тоном.

Иначе за среду су у Пријепољу најављене протестне шетње грађана у знак подршке Мицановићу а до сада је петицију потписало близу 2000 најугледнијих грађана овог града.

Председник општине Драгољуб Зиндовић избегава контакт са јавношћу. Неки трде да је узео не планирани годишњи одмор али та вест није проверена.

Покушали смо да добијемо изјаву од г. Зиндовића али се веза након трећег звона прекинула.

Мицановић већ 14. дан не узима храну и његов живот према речима стручњака озбиљно је угрожен.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.668 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)