Бегановић: Члан Општинског већа Садовић две године не долази на седнице? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бегановић: Члан Општинског већа Садовић две године не долази на седнице?
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
05.11.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Оснивач ДПС-а у Пријепољу и шеф одборничке групе ове странке, Бахрија Бегановић у локалном парламенту

оптужио је др Зулкефила Садовића да скоро две године не долази на седнице Општинског већа и да је тамо често слао замене што је, како каже, противзаконито и неодговорно према бирачима.

,,Сваке изборе га молимо да остане, као угледан доктор и добар хирург. Ја сам оснивач и потпредседник странке, шеф одборничке групе и главни финансијер. Ми смо сачували две хиљаде и нешто гласача који верују у нас. Нисмо били осам година у власти, него смо деловали као опозиција и улазак у власт је била велика одговорност према тим људима. Добили смо значајне функције међу којима је члан већа. Међутим, Садовић две године није био у већу и онда је то добро дошло Зиндовићу. Oн је са Тандиром направио дил. На последњој Скупштини, оно што је Садовић урадио је несхватљиво. Чиме су га купили и да ли су га купили, не знам. Знам да су му говорили да сам ја главни у странци и он како би доказао да је он главни, тако наивно урадио”, тврди Бегановић, који сматра да су било какве замене у Већу без одлуке органа странке и Скупштине незаконите.

Покушали смо да добијемо одговор од Садовића на ове тврдње, али се он није оглашавао.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


beganovic sadovic prijepolje dps

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.044 посета
Тренутно на сајту: 534 посетилац(a)