Брнабић: Запошљавања у државној управи и локалним самоуправама под јаком контролом министасрства 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Брнабић: Запошљавања у државној управи и локалним самоуправама под јаком контролом министасрства
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
21.02.2017 | 0 коментар(а)



Ужице – Министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Србије Ана Брнабић пружила је подршку Александру Вучићу за председничку кандидатуру иако није члан СНС.



У свом синоћњем гостовању у Дневнику западне Србије она је навела да му пружа апсолутну подршку, али са друге стране јој је жао што неће бити шеф тима у коме је она.

“Уживала сам док сам радила са њим, може много да се научи, ефикасан, критичан не само према колегама већ и према себи. Пуно тражи од свог тима, али мислим да је то добро за Србији”, рекла је Брнабићка.

Између осталог она је додала да наградна игра скупљање и слање фискалних рачуна која је у току, је веома битна, а све у циљу борбе против сиве економије, фонд награда ће бити објављен у понедељак.

Брнабићка се осврнула и на елекстонске пријаве, јер је тај део веома битна за њу као и елекстронски сервиси.

“Задржаћемо и шалтере за оне који се не осећају довољно конфорно да баратају компјутером, али је важно да имамо избор, да могу ствари које им требају од државе заврше од куће”, рекла је Брнабићка.

Што се тиче финансирања локалних самоуправа, Брнабићка је рекла да постоје и други начина како би могли да појачају своје изворе сопственог финасирања, а да то није на штету грађана и привреде ту спада и расиоализација запослених.

“Током протекле две године државна управа је смањена за неких 24.000 људи, само из локалних управа је то било негде око 6.000, запошљавања држимо под јаком контролом”, наводи Брнабићка.

Остатак гостовања можете погледати у Дневника западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.961.214 посета
Тренутно на сајту: 580 посетилац(a)