Вукајловић: Референдум се понавља на једном изборном месту, оптужбе опозиције неосноване 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вукајловић: Референдум се понавља на једном изборном месту, оптужбе опозиције неосноване
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
21.01.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - На данашњој конференцији за новинаре поводм референдума, који је одржан у
Фото: ГЗС

недељу, 16. јануара најављено је понављање гласања на бирачком месту број 47, Велика сала Дома културе Љубић.

”Изборна комисија града Чачка, на седници одржаној 17. јануара 2022. године је донела решење којим се поништава гласање на гласачком месту број 47 Велика сала дома културе Љубић, због неправилности које представљају основ за поништавање гласања”, рекла је Касија Вукајловић, председница Градске изборне комисије.

Гласање ће бити поновљено јер су утврђене неправилности у виду једног гласачком листића вишка у гласачкој кутији. Поновно гласање ће бити одржано у недељу, 23. јануара, од 7 до 20 часова.

Председница Градске изборне комисије, на оптужбе опозиције о нерегуларности референдума и намештању резултата је рекла „чланови гласачких одбора су вишепартијски. Као што знате било је представника више различитих странака. Записник се попуњава у три примерка. Један примерак се одмах објављује на гласачком месту, а преостала два примерка која се доносе Изборној комисији се одмах скенирају и објављују на сајту Републичке изборне комисије и сајту града Чачка.”

„Лично мислим да су те примедбе и приговори неосновани. Да нема могућности, техничких ни стручних, али борба за власт многима дозвољава све”, додала је Касија.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK REFERENDUM IZBORI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.812 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)